Навчально-виробнича практика [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до проходження навчально-виробничої практики і складання звітів з навчальної та виробничої практики - Максимова, Юлія Сергіївна; Травкіна Оксана Анатоліївна (КНУБА, 2025)
Містить мету та зміст навчально-виробничої практики, її завдання, порядок проходження студентами та керівництва практичною роботою студентів з боку закладу вищої освіти та бази практики. Викладено загальні положення, організацію проведення практики, обсяг, послідовність виконання, порядок заповнення щоденника з практики, написання і оформлення звіту з навчально-виробничої практики для студентів. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» спеціалізації «Геоінформаційні системи і технології».
Keywords: геодезія; землеустрій; 528