Концептуальні засади інтеграції NFT у девелопмент нерухомості - Цеба Богдан Сергійович; Хміль Любомир Михайлович; Росинський, Андрій Валерійович (Видавництво Ліра-К, 2022)
Розвиток віртуальних активів та збільшення популярності невзаємозамінних токенів, більш відомих як NFTs (non-fungible tokens), змушує бізнес-середовище реагувати на ці зміни на ринку і адаптуватися до нових правил і умов провадження діяльності. Метою дослідження є пошук можливостей для інтеграції у цей процес галузі будівництва, зокрема в контексті залучення додаткових інструментів для інвестиційної та маркетингової діяльності девелоперських компаній.
Keywords: невзаємозамінний токен; NFT; BIM-проєктування; віртуальні активи; девелоперська компанія; токенізація; цифровізація; маркетингова стратегія; ринок нерухомості; метавсесвіт; інвестиції; 330.322.214; 332.832.4; 339.138