Фактори, що впливають на формування енергоефективних висотних поліфункціональних будівель - Клюзко, В. М. (КНУБА, 2015)
У статті висвітлені та систематизовані фактори, що впливають на формування енергоефективних висотних поліфункціональних будівель. Визначені складові факторів та окреслені необхідні заходи, з метою їх врахування при розробці проектних рішень енергоефективних висотних поліфункціональних будівель.
Keywords: енергоефективність; висотні поліфункціональні будівлі; фактори; 721.01; 699.86:721