Кінематичні та силові параметри машин з абразивними армованими кругами - Абрашкевич, Ю. Д.; Пелевін, Л. Є.; Рашківський, В. П.; Соловей, Д. А. (КНУБА, 2011)
В даній роботі досліджено вплив кінематичних та силових параметрів машин з абразивними армованими кругами на процес різання будівельних матеріалів з різними фізичними характеристиками.
Keywords: абразивні круги; кінематичні та силові параметри; монтажні роботи; кинематические и силовые параметры; абразивные круги; монтажные работы; abrasive circles; kinematical and force parameters; installation works