Комп’ютерне тестування при контролі рівня знань з будівельної механіки - Іванченко, Г. М.; Шишов, О. В. (КНУБА, 2012)
Проаналізовано досвід кафедри будівельної механіки Київського національного університету будівництва і архітектури у використанні комп’ютерних технологій перевірки рівня знань студентів будівельного факультету для поточного і модульного контролю з будівельної механіки
Keywords: перевірка рівня знань студентів; модульний контроль; комп’ютеризація навчального процесу; тестування студентів