Метод мінімізації показника загального рівня ризику топографо-геодезичної, картографічної та геоінформаційної продукції за допомогою оптимізації факторів ризику - Нестеренко, Олена Вікторівна (КНУБА, 2012)
Розглядається метод визначення доцільного рівня впливу технічних, технологічних, організаційних та інших складових на фактори ризику, що впливають на загальний рівень ризику продукції картографо-геодезичної галузі з урахуванням вагових коефіцієнтів. Метод дає можливості визначення раціональної направленості дій у виробничій діяльності галузі.
Keywords: фактори ризику; ризики картографо-геодезичної галузі; стандарти якості; стандарти серії ISO 9000; добровільна сертифікація