Про змішану систему рівнянь типу Тимошенка коливань неоднорідних пластин - Шульга, М. О.; Тробюк, О. М. (КНУБА, 2011)
Змішана система рівнянь типа Тимошенка коливань неоднорідних за своїми механічними властивостями пластин змінної товщини представлена в гамільтоновій формі по просторових координатах
Keywords: несуча здатність; статичні навантаження; динамічні навантаження; коливання неоднорідних пластин