Психологія педагогічного спілкування: методичні вказівки до вивчення освітньої компоненти - Мороз, Ірина Михайлівна (ЦП «Компринт», 2024)
Розглянуто вимоги підготовки до практичних занять та самостійної роботи студентів, змістові модулі, ключові слова тем, література для самостійної підготовки, а також вимоги до написання і оформлення індивідуальних робіт. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 015 «Професійна освіта» галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» Київського національного університету будівництва і архітектури.
В авторській редакції.
Keywords: психологія; спілкування; педагогіка