Особливості визначення ексергетичної ефективності процесу повітрообміну в приміщенні - Задоянний, Олександр Васильович; Євдокименко, Юрій Миколайович (КНУБА, 2017)
В роботі подано результати теоретичних досліджень щодо особливостей складання ексергетичних балансів для визначення ефективності повітрообміну в кондиціонованих приміщеннях. Наведено ексергетичні баланси для основних характерних процесів повітрообміну для теплого й холодного розрахункових періодів року та залежності для визначення ексергетичної ефективності повітрообміну.
Особенности определения эксергетической эффективности процесса воздухообмена в помещении
Peculiarities of determining the exergency efficiency of the process of air exchanges in the room
Keywords: системи кондиціонування повітря; ексергетичний аналіз; повітрообмін в приміщеннях; ексергетичні баланси основних потоків; коефіцієнти ексергетичної ефективності повітрообміну; cистема кондиционирования воздуха; эксергетический анализ; воздухообмен в помещениях; эксергетический баланс основного потока; эксергетическая эффективность воздухообмена; air conditioning system; exergy efficiency of air exchange; exergic balance of the main flow; exergy analysis; air exchange in premises