Власні коливання оболонок мінімальних поверхонь на круглому та квадратному контурах. - Кошевий, О. П.; Кошевий, О. О. (КНУБА, 2016)
Розглянуто чисельне дослідження власних коливань оболонок утворених мінімальними поверхнями. Розглянутий розрахунок власних коливань оболонок з круглим в плані косинусоїдальним контуром, а також власні коливання оболонок мінімальних поверхонь на квадратному в плані контурі, при різних умовах закріплення контуру. Зроблені висновки по універсальності даної методики.
Keywords: власні коливання оболонок; мінімальні поверхні; контур квадратний; контур круглий