Неоінституціоналізм та сучасні політичні інститути: Методичні рекомендації з підготовки практичних занять, виконання індивідуальних завдань та самостійної роботи - Перегуда, Євген Вікторович; Баєва, Юлія Євгенівна; Місержи, Світлана Дмитрівна; Корнієвський, Олександр Анатолійович; Марченко, Микола Валерійович; Голуб, Олександра Анатоліївна (КНУБА, 2021)
Подано компетентності, які мають набути студенти за підсумками вивчення дисципліни, та програмні результати навчання, зміст лекційного курсу, тематику практичних занять, тематику індивідуальних завдань та рекомендації з їх підготовки, методи контроля та оцінювання, питання підсумкового контроля, список рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальності «Політологія».
Keywords: політологія