Проєктування технології підсилення рам каркасних будівель: методичні вказівки - Тонкачеєв, Геннадій Миколайович; Хохрякова, Дар’я Олександрівна; Руднєва, Ірина Миколаївна; Шандра, Олена Геннадіївна (КНУБА, 2023)
Розглянуто інноваційні технології підсилення конструкцій каркасних будівель і споруд. Наведено методику проєктування технологій, надані сучасні довідкові матеріали для практичного використання при розробці курсової роботи, технологічних карт та проєктів виконання робіт. Призначено для здобувачів ступеня вищої освіти «магістр», спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньою-професійною програмою «Промислове і цивільне будівництво».
В авторській редакції
Keywords: рами каркасних будівель; технології підсилення конструкцій