Сучасні православні храмові комплекси. Тенденції розвитку - Степанова, І. В. (КНУБА, 2013)
В статті розглядаються тенденції розвитку СПХК. Особлива увага приділяється появі нових їх видів.
Keywords: єпархія; парафія; сакральний комплекс; сучасний православний храмовий комплекс (надалі СПХК); духовно-просвітницький центр; 726