Модель використання художнього фільму як засобу професійної підготовки педагога - Красильник, Ю. С.; Ротко, Н. О. (Державний податковий університет, 2025)
Аналіз наукової літератури свідчить про зростання інтересу дослідників до можливостей використання медіаресурсів, зокрема художніх фільмів, у контексті професійної підготовки педагогів. Художній фільм відносять до аудіовізуальних засобів навчання поряд з відеозаписами, мультимедійними презентаціями та іншими подібними ресурсами.
Keywords: аудіовізуальні засоби; художній фільм як засіб навчання