Місце розташування житла довготривалого перебування в структурі міста Києва - Онофрійчук, А. В. (КНУБА, 2015)
в статті йдеться про потребу міста Києва в житлі довготривалого перебування, а також необхідність визначення його місця розташування. Розглянуто доцільність розміщення житла довготривалого перебування в структурі житлових районів, адміністративного центру міста та інтегрованої забудови
Keywords: каф. інформаційних технологій в архітектурі; житло довготривалого перебування; Київ; 728.11(477-25)