Історіографія історії України: методичні рекомендації до вивчення вибіркової компоненти - Єгоров, Владислав Володимирович (КНУБА, 2024)
Містять плани семінарських занять, тематику індивідуальних завдань та контрольних робіт, питання модульного та підсумкового контролю, список рекомендованої літератури. Призначено для здобувачів спеціальності 032 «Історія та археологія», ступеня доктора філософії денної та заочної форм навчання.
Keywords: кафедр політичних наук і права; історіографія України