Офісні інформаційні технології. Створення та форматування таблиць в MS EXCEL: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Лященко, Тамара Олексіївна (КНУБА, 2024)
Розглянуто використання засобів Microsoft Excel для створення та форматування таблиць. Містять завдання для виконання лабораторних робіт, контрольні запитання для самостійної підготовки. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 122 «Комп'ютерні науки», 126 «Інформаційні системи та технології»
Keywords: технології інформаційні офісні