Основи технології хімічних виробництв стінових, оздоблювальних та захисних матеріалів - Руденко, Ігор Ігоревич; Бердник, Оксана Юріївна; Гелевера, Олександр Григорович; Константиновський, Олександр Петрович (КНУБА, 2024)
Містить тематику, склад і обсяг курсової роботи, зміст і рубрикацію розрахунково-пояснювальної записки та методичні вказівки до її виконання, а також зміст графічної частини роботи. Призначено для студентів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» спеціалізації «Новітні технології та дизайн сучасних стінових та оздоблювальних матеріалів».
Keywords: стінові матеріали; оздобувалювальні матеріали; захисні матеріали; виробництво