Реформування місцевого самоврядування та сучасні пріоритети влади - Воротін, Валерій Євгенович; Коваль, Олег Михайлович (Бескиди, 2019)
Наприкінці жовтня урядовці, представники місцевих рад та всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування під час публічної презентації обговорювали ключові зміни до Конституції та пріоритети діяльності Кабінету Міністрів щодо реформування територіальної організації влади та представницької влади. До участі в заході були долучені відомі державні фахівці, депутати, експерти в сфері публічного управління та місцевого самоврядування.
Keywords: місцеве самоврядування; реформування місцевого самоврядування; сучасні пріоритети влади; 352.07(477)