Організація тимчасових стоянок у місті - Дубова, Світлана Вольтівна; Карпенко, О. В. (КНУБА, 2010)
Розглянуті можливості збільшення місткості вуличних стоянок при організації оптимального розміщення на них легкових автомобілів.
Keywords: організація стоянок; місткість стоянок; зберігання транспортних засобів; стоянки автомобілів; машино-місця