Водопостачання та водовідведення промислових підприємств - Терновцев, О. В.; Зоря, О. В. (КНУБА, 2024)
Подано загальні положення, рекомендації, порядок оформлення до виконання лабораторних робіт з курсу. Призначено для магістрів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія», освітня програма «Водопостачання та водовідведення».
Keywords: водопостачання; водовідведення; підприємства промислові