Передумови візуального сприйняття виставково-музейних комплексів авіаційних технологій - Горова, Ю. О. (КНУБА, 2013)
В статті визначені та описані передумови візуального сприйняття, що впливають на загальний образ виставково-музейного авіаційного комплексу. Проаналізовано вплив художнього образу музею авіації на архітектуру зони аеропорту.
Keywords: авіапарк; музей авіації; виставково-музейний комплекс технологій; художній образ; типологія виставково-музейних авіаційних комплексів