Значення системи містобудівного планування в соціально-економічному розвитку територіаольних громад - Яценко, В. О. (КНУБА, 2018)
В статті розглянуто систему містобудівної діяльності та її значення в сучасному процесі децентралізації та змін адміністративнотериторіального устрою України. Визначені основні принципи стратегії планувальних підходів містобудування в нових умовах.
Keywords: система; містобудівне планування; територіальна громада; децентралізація; адміністративно-територіальний устрій