Проект реконструкції бульвару Вацлава Гавела в м. Києві - Гижа, В. Л. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Процес автомобілізації, що розвернувся з особливою силою після закінчення першої світової війни, вже до кінця 30-х років викликав особливо критичні явища в містах США і Західної Європи. Стало очевидним, що міські вулично-дорожні мережі, що формувалися задовго до появи автомобіля, не відповідають вимогам автомобільного руху. Невідповідність цього виражалось в зростанні дорожньо-транспортних пригод, різкому падінні швидкостей, збільшенні транспортних заторів.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; проект; реконструкція; 711.58.004.68(477.411)