Огляд історії Михайлівського Золотоверхого монастиря - Орленко, М. І. (КНУБА, 2016)
Описано історію головної святині східного православ'я – Михайлівського Золотоверхого монастиря.
Keywords: історія; Михайлівський Золотоверхий монастир; архітектура; история; Михайловский Златоверхий монастырь; архитектура; history; St. Michael’s Gold-domed Monastery; architecture