Комп’ютерне тестування знань як один з компонентів архітектурної освіти - Михайленко, А. В. (КНУБА, 2009)
Розглядається сутність особливості побудови і застосування комп'ютерного тестування . Особлива увага надається використанню системи Moodle в підготовці і оцінці знань студентів архітекторів
Keywords: тест комп’ютерний; оцінка знань; Moodle