Ціноутворення в туризмі: методичні вказівки та завдання до виконання практичних занять - Лаврухіна, Катерина Олександрівна; Титок, Вікторія Вікторівна; Цифра, Тетяна Юріївна (КНУБА, 2024)
Викладено методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Ціноутворення в туризмі», розроблено ситуаційні та тестові завдання для самоконтролю знань здобувачів вищої освіти. У вказівках містяться основні поняття тем, тестові завдання з кожної теми, а також приклади розв’язання задач та завдання для самостійної роботи. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти, які навчаються за спеціальністю 242 «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» денної та заочної форм навчання.
Keywords: туризм; ціноутворення