Композитно-розподілена організаційна структура управління стратегічною програмою розвитку міста - Берулава, Дмитро Заурійович (КНУБА, 2014)
Розглянуто організаційні структури для управління стратегічною програмою розвитку міста. Розроблено композитно-розподілену організаційну структуру, обґрунтовано її доцільність для управління стратегічною програмою. Наведено схему такої структури, де виділено територіальні координатори програми в районах міста, інші члени групи управління програмою, визначено їх відповідальність.
Keywords: стратегічні програми розвитку міст; організаційна структура; композитно- розподілена організаційна структура; територіальні координатори