Типологічні особливості «зручного» архітектурного середовища - Шебек, Н. М. (КНУБА, 2014)
Охарактеризовані типові ознаки й критерії досконалості середовищних утворень для людей, які пильно стежать за відчуттями власного організму.
Keywords: архітектурне середовище; типологія; суб’єкт середовищної діяльності; критерій досконалості; архитектурная среда; типология; субъект средовой деятельности; критерий совершенства; architectural environment; typology; participant of environmental activity; criterion of perfection