Геодезичний моніторинг – з досвіду виконання геодезичних робіт кафедри інженерної геодезії КНУБА - Ісаєв, О. П.; Адаменко, О. В.; Шульц, Р. В.; Білоус, М. В.; Кривий, О. П.; Хайлак, А. М. (КНУБА, 2013)
Наведено основні наукові результати отримані кафедрою інженерної геодезії КНУБА. Встановлено необхідність розроблення на загальнодержавному рівні нормативних вимог та рекомендацій по організації геодезичного моніторингу.
Keywords: геодезичний моніторинг; геодезичні роботи; КНУБА; нормативні вимоги