Аналіз точності виконання геодезичних розмічувальних робіт при будівництві будівель і споруд - Дем’яненко, Р. А.; Ковальов, М. В. (КНУБА, 2014)
Виконано розрахунок точності проведення геодезичних робіт на різних етапах будівництва згідно методик, запроваджених організаціями на виробництві, та класичних методів. Здійснено порівняльний аналіз точності цих методів.
Keywords: точність геодезичних робіт; аналіз точності; модельний приклад; методи побудови геодезичних мереж