Фактори порушення екосистеми штучних водойм міста Києва - Юрковець, О. С.; Приймаченко, О. В. (КНУБА, 2018)
Розглянуто основні причини і передумови порушення екосистеми штучних водойм міста Києва. Визначено пріоритетні напрямки досліджень та заходів по запобіганню виникнення сукцесійних процесів.
Keywords: екосистема; евтрофні водойми; сукцесійні процеси