Державне регулювання туристичної галузі Вінничини в контексті розвитку туризму України - Антонишин, Андрій Павлович (Бескиди, 2019)
Розвиток туризму та всіх його складових є досить динамічним процесом і це підтверджує міжнародна статистика останніх десятиліть [1]. Становлення туристичної галузі України, нажаль і надалі знаходиться, в законодавчому плані, на етапі становлення. Нажаль державний механізм «пострадянської» країни і надалі гальмує поступовий розвиток галузі, хоча незважаючи на різні перепони, незалежні фахівці відзначають значний прогрес розвитку, особливо в деяких видах туризму.
Keywords: туристична галузь; туризм; розвиток туризму; 338.48(477)