Сучасні напрямки формотворення зовнішнього вигляду вітчизняних і закордонних багатоповерхових житлових комплексів (БЖК) - Козлова, Н. В. (КНУБА, 2009)
В статті розглянуто сучасні напрямки формування зовнішнього вигляду багатоповерхових житлових комплексів : традиційного , техноцентричного та біоцентричного на основі вітчизняного та закордонного досвіду проектування БЖК.
Keywords: багатоповерховий житловий комплекс; зовнішній вигляд житлових будинків