Дипломне проєктування [Електронний ресурс]: методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт - Луценко, Вадим Юрійович; Соболевська, Тетяна Григорівна (КНУБА, 2025)
Містять загальні положення, теми кваліфікаційних робіт, склад і вимоги до виконання кваліфікаційної роботи, список літератури, додатки. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 174 «Автоматизація, комп`ютерно-інтегровані технології та робототехніка».
Keywords: дипломне проєктування