Методи дослідження міської рекреації - Мещерякова, О. М.; Ідак, Ю. В. (КНУБА, 2018)
В рамках статті зроблена спроба визначити систему методів дослідження функціонально-планувальної організації осередків рекреації у структурі міста.
Методы исследования городской рекреации
Research methods of urban recreation
Keywords: міська рекреація; методи досліджень; рекреаційні осередки; городская рекреация; методы исследования; центры рекреация; urban recreation; research methods; recreational cores