Охорона праці в галузі. Аналіз рівня виробничого травматизму на підприємстві. Розрахунок відшкодування збитку потерпілому, заподіяного у результаті виробничої травми: методичні вказівки до виконання практичної роботи №1 - Касьянова, Оксана Миколаївна; Ковальова, Анастасія Володимирівна (КНУБА, 2025)
Містять теоретичну частину, що включає в себе ознайомлення з нормативними документами ; практичну частину, яка сприяє засвоєнню практичних навичок здобувачів користування з нормативними документами та додатки для опрацювання. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів усіх форм навчання, усіх спеціальностей.
Keywords: охорона праці