Візуальний менеджмент у сучасних архітектурно-будівельних проектах - Мацапула, I. B.; Кубанов, Р. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
У сучасному архітектурно-будівельному середовищі управління прое-ктами стає дедалі складнішим через зростання обсягів інформації, мультидисциплінарність команд і високі вимоги до термінів та якості. Візуальний менеджмент пропонує ефективний інструмент для організації процесів, який базується на використанні візуальних елементів для контролю, координації та комунікації. Його застосування дозволяє зробити управлінську інформацію доступною, зрозумілою та оперативною для всіх учасників проекту.
Keywords: візуальний менеджмент