Проблеми професійної освіти на сьогоднішній день та приклади їх вирішення в інших країнах - Калениченко Руслан Арсенович,; Коренюк Тамара Олегівна (КОМПРИНТ, 2023)
В сучасній професійній освіті є досить багато проблем. А саме: недостатнє фінансування, невідповідність кваліфікації випускників ринку праці, недостатня мотивація здобувачів освіти, якість самої освіти.
Keywords: професійна освіта; проблеми професійної освіти