Творчий доробок Володимира Заболотного в архітектурі Києва 1930-х років - Марковський, А. І. (КНУБА, 2014)
Становлення та послідовний розвиток неокласичної архітектури громадських споруд, проявлений у ключових проектах Урядового кварталу та будинку Верховної Ради зодчим В. Г. Заболотним у Києві 30-х років ХХ ст.
Keywords: неокласика; ампір; конкурс; Урядовий квартал; будинок Верховної Ради; архітектор Заболотний В. Г.; 711.551(477.411)"1930"