Критичний аналіз технологічної схеми очищення і використання стічних вод на птахівничих комплексах - Кулаківський, С. В.; Поберезніченко, О. Ю. (КНУБА, 2013)
Проаналізовано технологічну схему роботи очисних каналізаційних споруд Гаврилівського птахівничого комплексу та господарсько-побутових стічних вод с. Гаврилівка. Запропоновано шляхи інтенсифікації роботи споруд та впровадження замкненого водокористування. Проанализирована технологическую схему работы очистных канализационных сооружений Гавриловскогоптицекомплекса и хозяйственно-бытовых сточных вод с.Гавриловка. Предложены пути интенсификации работы сооружений и внедрения замкнутого водопользования. Process flow scheme for sewage treatment plant “Havrylivski poultry production unit” has been analysed as well as domestic waste water in Havrylivka village. The ways to intensify facilities operation and implementation of closed-loop water consumption have been offered.
Критический анализ технологической схемы очистки и использования сточных вод на птицеводческих комплексах
Critical overview of the process flow sheet of water treatment and sewage use at the poultry production units
Keywords: стічні води; біореактори; нітри-денітрифікація; доочищення стічних вод; фільтри з плаваючим завантаженням; біоставки; сточные воды; биореакторы; нитри- денитрификация; доочистка сточных вод; фильтры с плавающей загрузкой; биопруды; waste waters; bio-reactors; nitro-denitrification; advanced waste water treatment; float feeding filters; bio-water body; 628.3