Гідратація в'яжучих з рідким склом, шлаками металічного марганцю і речовинами з двовалентним залізом - Голубничий, А. В. (КНУБА, 2013)
Наведені результати досліджень по визначенню фаз, які синтезуються при гідратації в'яжучих з рідким склом, шлаком металічного марганцю та залізовмісними речовинами. Визначено, що у стандартних умовах гідратації цих в'яжучих склоподібні і кристалічні фази, які вміщують двовалентне залізо, стабільні і не приймають участь у цьому процесі.
Keywords: шлак; в'яжуче, рідке скло; залізовмісні речовини; гідратація; 666.9