Методика чисельного дослідження нестаціонарних коливань пружних об’єктів - Баженов, В. А.; Дехтярюк, Є. С.; Ворона, Ю. В. (КНУБА, 2004)
Розглядаються тривимірні нестаціонарні коливання массивного пружного об’єкту. Наведені дані, які свідчать про працездатність пропонованої чисельної методики.
Keywords: коливання пружних об’єктів; деформування масивного об’єкту; метод потенціалу