Деякі первинні форми територіальної організації традиційного вітчизняного храмобудування - Завада, В. Т. (КНУБА, 2017)
У статті розглядаються деякі характерні приклади первинних форм територіальної організазації традиційного храмобудуванняУкраїни.
Keywords: первинний; форми; традиційний; культовий; будівництво; територіальний; організація