До питання визначення параметрів біоклімату території забудови - Кривенко, О. В. (КНУБА, 2013)
В статті розглядаються питання формування параметрів біокліматичної оцінки території забудови для вирішення завдань біокліматичної архітектури.
Keywords: будівлі біокліматичні; екосередовище