Основи проектування залізобетонних конструкцій за Європейськими нормами : навчальний посібник - Кріпак, Володимир Денисович (Ліра-К, 2023)
Викладені основні положення розрахунку і проектування будівельних конструкцій згідно вимог Європейських норм. Наведені методи розрахунку перерізів залізобетонних конструкцій відповідно до норм Єврокод 2. Теоретичні викладки ілюстровані допоміжними таблицями та прикладами розрахунку нормальних згинальних та позацентрово стиснутих і розтягнутих елементів. Призначено для здобувачів ступеня вищої освіти «магістр», які навчаються за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія».
Keywords: залізобетонні конструкції, проектування