Малі архітектурні форми : методичні рекомендації до виконання графічних робіт - Хараборська, Юлія Олександрівна; Попович, Дмитро Сергійович; Молож, Олександр Єгорович (КНУБА, 2024)
Містять загальні умови та вимоги до графічних робіт, а саме «Майданчик відпочинку з навісом», «Металева хвіртка», «Архітектурний вітраж», «Підпірна стінка», «Вхід у парк», запроєктованих з використанням різних матеріалів (дерево, метал тощо) та «Пам’ятний знак в бетоні». Основні вимоги до проєктів: архітектурна виразність, безпека, грамотний конструктив та інклюзивність. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво».
Keywords: форми архітектурні малі