Напрямки реалізації освітньої програми педагогічної практики аспірантів-архітекторів - Брідня, Лариса Юріївна (SSPG Publish, 2020)
Підготовка аспірантів за освітньо-науковою програмою «Архітектура і містобудування» обов’язково включає проходження ними педагогічної практики викладання спеціальних дисциплін у вищих навчальних закладах архітектурного профілю. Дана доповідь присвячена окресленню основних напрямків виконання даної навчальної програми саме з огляду на особливості її реалізації при викладанні архітектурних професійних курсів.
Keywords: аспірантура; педагогічна практика; архітектурна освіта