Інженерна підготовка і благоустрій міських територій - Васильєва, Г. Ю.; Лютіков, А. А.; Маляр, В. А.; Усова, О. С.; Чередніченко, П. П. (КНУБА, 2017)
Розглянуто навчальний посібник «Інженерна підготовка і благоустрій міських територій» авторів: Ліпяніна В.А. та Стародуб І.В., рекомендований до видання Вченою радою Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне), як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів.
Keywords: інженерна підготовка; благоустрій; міська територія