Застосування методу аналізу ієрархій в масовій оцінці міських земель - Драпіковський, Олександр Іванович; Іванова, І. Б. (КНУБА, 2011)
Розглянуті можливості застосування методу аналізу ієрархій для визначення інтегрального індексу рентної цінності міських земель при їх масовій оцінці.
Keywords: метод аналізу ієрархій; оцінка міських земель; рентна цінність міських земелі